Delaforce Vintage 1997

kr.550.00 inkl. moms

Vintage portvin fra 1997

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 280 Kategorier: , ,

Beskrivelse

En såkaldt “Single Quinta” portvin, hvilket betyder at vinens druer er høstet fra en enkelt vingård. Vinen er derfor ikke en blanding af druer fra flere forskellige vingårde, men kun fra de marker, der tilhører den enkelte gård, der ligger placeret lige ud til Tortodalen, der regnes for et af de bedste steder at lave verdensklasses portvin.
Delaforce har valgt at lave en “Single Quinta” portvin i året 1997, der regnes for et af de allerbedste vintage år i Portugal.
Vinen er allerede nu klar til at blive drukket selvom den naturligvis sagtens kan ligge yderligere 30-35 år og udvikle sig i flasken.

Næsen bærer præg af hindbær, lakrids og svedsker. Sørg for at åbne flasken nogle timer inden den skal drikkes. Den åbner sig stille og roligt hen ad vejen. Giv vinen lov til at stå i glasset noget tid så den får mulighed for at samle sig. Smagen starter med kirsebær efterfulgt af lakrids. Der er en god syre i midten der munder ud i en behagelig afslutning.
Der er stadig gode faste tanniner i vinen. Så den her drikker du til den store bøf med masser af peber og lidt gorgonzola på toppen.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Delaforce

Alkohol

20