Se pris ved 6 flasker

Dows Vintage Bonfirm 2009

kr.475.00 inkl. moms

Vintage portvin fra 2009.

Kun 2 tilbage på lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.445.00
Varenummer (SKU): 456 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne skønne vintage fra 2009 er ren kærlighed til portvinselskeren. Duften har et flot sødmefuld snit i første fase efterfulgt af røde bær og blå blomme. Der er noter af lakrids og svesker og den er fedmefyldt hele vejen igennem. Denne vintage er en vidunderlig ledsager til oste, kraftige gryderetter eller til glasset efter middagen. Det er simpelthen en vidunderlig Vintage på alle fronter.
Leveres i elegant gaveæske.

Alkohol 20%
DOW’s blev grundlagt i Porto i 1798 af Bruno da Silva. Navnet DOW’s stammer fra et opkøb af en konkurrent, DOW’s & Co., i 1877. Firmaet fortsatte med at bruge dette navn som handelsmærke idet DOW’s havde et godt navn i branchen. I 1912 blev firmaet inddraget i Symington dynastiet og er i dag en af kronjuvelerne i Symington gruppen som bl.a. inkluderer Warre’s, Graham’s, Quinta do Vesuvio m.fl. Symingtonfamilien er også medlem af den eksklusive gruppe, ”Primum Familiae Vini”, som er en gruppe på 11 ledende vinfamilier fra hele verden, og som bl.a. inkluderer Mouton Rothschild, Sassicaia, Antinori og Vega Sicilia.
DOW’s har to top Quinta’er der er primos motorer i DOW’s unikke Vintage Ports og som hver i sær lægger vine til Single Quinta Vintage Port: Quinta do Bomfim der ligger i udkanten af Pinhao by midt i Douro dalen samt den billedsmukke Quinta da Senhora da Ribeira, der ligger 24 km øst for Pinhao i Douro Superior. Herudover ejer DOW’s Quinta do Santinho og Quinta da Cerdeira.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Dows

Alkohol

20