Se pris ved 6 flasker

The Widower Chardonnay

kr.145.00 inkl. moms

Lækker Chardonnay fra USA

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.130.00
Varenummer (SKU): 275 Kategorier: , ,

Beskrivelse

The Widower Chardonnay US

Her kommer en præsentation af vores nye hus i Lodi, Californien.

Historien går tilbage til 1883, da Salvatore Dominic Scotto, en officer i den italienske flåde, begyndte at fremstille vin, når han var hjemme på øen Ischia, lige ved kysten af Italien. Ud over at fremstille vin til sin familie (en mangeårig skik i Italien), behandlede Salvatore også sine gode venner og naboer godt med gode vine, når høsten var i hus.

I 1903 gav Salvatore sine færdigheder videre til sin søn Dominic, der migrerede til Brooklyn i 1905 og fortsatte familiens vinfremstillingstradition i Amerika. Han fortsatte Scotto-arven med sine sønner, der solgte deres fars hjemmelavede vin i fem gallons krocks fra familiens hestevogn. Siden starten har Scotto-familien fyldt 200.000.000 glas, hvilket gør det til et af Californiens ældste vinmærker. I 1933 købte familien deres første vinmarker i Lodi, Californien og i dag er det 5. generation der driver gården.

 

Er du til klassisk californisk Chardonnay – fed og cremet med pære, vanilje og masser af mango? Så er det absolut lige her du skal stige på!

Modbydelig lækker Chardonnay fra Lodi i Californien. Kvaliteten er høj – og prisen så ufattelig lav, at man tror det er løgn. The Widower Chardonnay er elegant gylden i glasset. Næsen lokker frodigt med pære, lime, og mango, som matches lækkert af smør, creme brulée og vanilje fra 2 måneder i fadet.

I munden fyldig , frugtmoden og klassisk cremet med masser af eksotiske krydderier i den lange, let salte finish.

Drik nu, eller gem vinen 7-8 år fra høståret.

Drikkes til pastaretter, fisk, skaldyr og fede oste.

Nydes ved max. 11 grader og ikke koldere end 8 grader.

Yderligere information

Land

USA

Producent

Eagle Rock

Drue

100% Chardonnay

Alkohol

12,5%

Årgang

2020

Sulfitter

Indeholder sulfitter