Beskrivelse
Fra 1875 til i dag
Edouard BRUN blev født i juli 1875. I 1898 grundlagde han et champagnehus sammen med et par venner. I 1927 sluttede Mr. Edmond LEFEVRE, søn af vinbønder og rig på erfaring erhvervet i kældrene i et kendt hus i Aÿ, sig i virksomheden. Det var på dette tidspunkt, de byggede den nuværende bygning (1928).
Edouard døde i 1952 og herefter overtager Lefevre hele virksomheden. Han gik på pension i 1968 og overlod ledelsen til sine børn så i dag er det Philippe og Emmanuel der driver gården i Aÿ i Champagne-distriktet.
Denne elegante Champagne er domineret af pinot noir (75%), nøje forarbejdet på egetræsfade og kombineret med udvalgte reserva chardonnay-druer (25%).
Vinen har lagret i over 30 måneder i husets mere end 145 år gamle kældre, hvilket giver den en dybde og kompleksitet, der både er kraftfuld, frugtig og smukt afrundet.
Med sin fyldige krop er denne vin en alsidig ledsager til enhver ret især retter med fede fisk og retter med skaldyr.