Beskrivelse
Denne Chianti fra Magna Terra-der betyder stort område- blev lavet på slottet første gang i 1991.
Vingården er beliggende i det bakkede terræn nær byen Siena hvor netop Sangiovese druen trives optimalt.
Vinen er gennem årene blevet moderne i stilen, men laves stadigvæk på traditionel vis, på store slavonske egefade (12 måneder på fad) hvor fadet og en varm årgang giver en vin som allerede nu er drikkevenlig.
Her får du en chianti der er i topkvalitet med respekt for traditionerne.
Druerne til denne vin kommer fra Panzano i Chianti fra syd-vestvendte marker der ligger i omkring 300 meters højde over havets overflade. På grund af den sene høst er druerne modnet til en optimal
drikkevenlighed. Der er både fylde og sødme i vinen ligesom der venter dig en flot rubinrød farve i glasset.
Vinen dufter skønt af moden sødmefuld mørk frugt; blommer, sorte kirsebær, brombær.
En på alle måder fantastisk Chianti, som du med fordel kan dekantere et par timer inden servering.
Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas.
Drik til pastaretter med trøffel eller stegte svampe, risotto eller prøv den til en gang tatar.