Se pris ved 6 flasker

MEZ Clado 2

kr.300.00 inkl. moms

Dansk romblanderi

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 251 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mez-Clado er et dansk rom blanderi. Navnet ‘Mez-Clado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’, og det er netop denne blandingsprocess, som gør Mez-Clado til noget helt særligt.
Vi blander for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser for enhver rom-elsker. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart og solgt med stor succes til butikkens kunder – som ofte kom langvejs fra for rommens skyld.
Hovedpersonen bag blandingerne hedder Radoslaw. Han har gennem tiden udviklet en storslået passion for rom og etablerede Mez-Clado, så hele Danmark kan nyde de unikke romblandinger.
Enhver produceret flaske bliver fremstillet med fokuseret omhyggelighed på eget blanderi og tapperi i Løsning i Østjylland.

Mez-Clado originale serie er brygget på enhver rom-nyders absolut favoriserede smagsvarianter.
Alle brygningsingredienser er nøje udvalgte til at ramme et bredt publikum, men vil samtidig også glide lystigt i halsen på selv den skarpeste feinsmecker. Start din rejse ind i rommens verden her.

Mez-Clado 2
Mez-Clado rom 2 er en klassisk tør rom, blandet og tappet hos romblanderiet Mez-Clado. Rommen er blandet på fade fra oprindelseslandene Spanien og Den Dominikanske Republik i Caribien. Begge er lande, som er anerkendte for deres udsøgte bryggekundskaber når det gælder rom.
Mez 2 er den anden rom i Mez-Clado’s populære originale serie – en tredelt serie som er består af nøje udvalgte blandingsrom. Serien er bestemt ud fra rom-blandingernes popularitet, samt vores kunder store efterspørgsel på disses udsøgte smagsegenskaber.

Anbefales at nydes rent, og eller til en kop kaffe.

Indhold 0,5 lt

Yderligere information

Land

Danmark

Producent

MEZ Clado

Alkohol

41