Se pris ved 6 flasker

MEZ Clado Dark C

kr.375.00 inkl. moms

Dansk rom

På lager

Varenummer (SKU): 541 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mez-Clado er et dansk rom blanderi. Navnet ‘Mez-Clado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’, og det er netop denne blandingsprocess, som gør Mez-Clado til noget helt særligt.
Vi blander for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser for enhver rom-elsker. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart og solgt med stor succes til butikkens kunder – som ofte kom langvejs fra for rommens skyld.
Hovedpersonen bag blandingerne hedder Radoslaw. Han har gennem tiden udviklet en storslået passion for rom og etablerede Mez-Clado, så hele Danmark kan nyde de unikke romblandinger.
Enhver produceret flaske bliver fremstillet med fokuseret omhyggelighed på eget blanderi og tapperi i Løsning i Østjylland.

Mez-Clado originale serie er brygget på enhver rom-nyders absolut favoriserede smagsvarianter.
Alle brygningsingredienser er nøje udvalgte til at ramme et bredt publikum, men vil samtidig også glide lystigt i halsen på selv den skarpeste feinsmecker. Start din rejse ind i rommens verden her.

Dark C er Rom tilsat – og lagret med mørk chokolade. En proces der varer i cirka en måned, hvor chokoladen bliver tilsat kontinuerligt i rommen, så blandingen bliver udført med omhu.
Smagen af Dark C er fyldt med sødme og smagsnuancer af mørk chokolade, en fyldig og behagelig stil der bl.a. nemt kan nydes rent i et glas, en kop kaffe – eller til isdesserter. Dark C nydes bedst, lettere afkølet (16 grader) eller ved stuetemperatur.
Dark C er det perfekte valg til alle der elsker smagen af rom og chokolade. Generelt en let drikkelig spiritus, som de fleste kan nyde i behagelige og fornøjelige omgivelse.
Rommen er en aromatiseret rom fra Spanien, og har en alkoholprocent på 38%.

Yderligere information

Land

Danmark

Producent

MEZ Clado

Alkohol

38