Se pris ved 6 flasker

MEZ Clado Forårs Edition 50 cl

kr.300.00 inkl. moms

Dansk rom

På lager

Varenummer (SKU): 585 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mez-Clado er et dansk rom blanderi. Navnet ‘Mez-Clado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’, og det er netop denne blandingsprocess, som gør Mez-Clado til noget helt særligt.
Vi blander for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser for enhver rom-elsker. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart og solgt med stor succes til butikkens kunder – som ofte kom langvejs fra for rommens skyld.
Hovedpersonen bag blandingerne hedder Radoslaw. Han har gennem tiden udviklet en storslået passion for rom og etablerede Mez-Clado, så hele Danmark kan nyde de unikke romblandinger.
Enhver produceret flaske bliver fremstillet med fokuseret omhyggelighed på eget blanderi og tapperi i Løsning i Østjylland.

Mez-Clado originale serie er brygget på enhver rom-nyders absolut favoriserede smagsvarianter.
Alle brygningsingredienser er nøje udvalgte til at ramme et bredt publikum, men vil samtidig også glide lystigt i halsen på selv den skarpeste feinsmecker. Start din rejse ind i rommens verden her.

Med Mezclados Forårs Edition (en blanding af rom fra Panama og Den Dominikanske Republik) får du en perfekt frisk forårsrom med sødlige noter af Mango og tropiske frugter. Denne Forårs Edition er fyldig og krydret, så den prikker dejligt i kinderne.  Servér denne pragtfulde rom til en god frokost, på påskebordet eller til mindre forårsanretninger. Kan  bruges i dine cocktails, eller nyd den ren og ufortyndet.

Yderligere information

Land

Danmark

Producent

MEZ Clado

Alkohol

40