MEZ Clado Visdom 2018-2023

kr.495.00 inkl. moms

Dansk rom, 5 års visdom 🙂

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 609 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mez-Clado er et dansk rom blanderi. Navnet ‘Mez-Clado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’, og det er netop denne blandingsprocess, som gør Mez-Clado til noget helt særligt. Vi blander for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser for enhver rom-elsker. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart og solgt med stor succes til butikkens kunder – som ofte kom langvejs fra for rommens skyld.
Hovedpersonen bag blandingerne hedder Radoslaw. Han har gennem tiden udviklet en storslået passion for rom og etablerede Mez-Clado, så hele Danmark kan nyde de unikke romblandinger.
Enhver produceret flaske bliver fremstillet med fokuseret omhyggelighed på eget blanderi og tapperi i Løsning i Østjylland.

Mez-Clado originale serie er brygget på enhver rom-nyders absolut favoriserede smagsvarianter. Alle brygningsingredienser er nøje udvalgte til at ramme et bredt publikum, men vil samtidig også glide lystigt i halsen på selv den skarpeste feinsmecker. Start din rejse ind i rommens verden her.

 

5 års jubilæums udgave

Rado fortæller: VISDOM 2018 – 2023, er udviklet på baggrund af de bedste erfaringer og viden, jeg har gjort mig igennem de sidste fem år, professionelt men også ud fra THE GREATEST HITS produkter.

Der er brugt tre forskellige rom, som hver især, er – og har været brugt i de forskellige produkter igennem tiden.

VISDOM er produceret i 2490 stk. og hver ‘en flaske er nummereret af Rado selv. Som han siger: ikke sikkert at jeg gør det en anden gang

Yderligere information

Land

Danmark

Producent

MEZ Clado

Alkohol

40