Se pris ved 6 flasker

MI Terruno Icono

kr.335.00 inkl. moms

Fantastisk argentinsk vin

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.300.00
Varenummer (SKU): 538 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Glæd dig – det her er bare godt!

Mi Terruño Winery har en unik beliggenhed i Mendoza i Argentina. Gården er dækket af “glasiris” gletscher-is, der giver en ekstrem høj hygiejne. Selve hovedbygningen er lavet af små stykker gletscher is. Det er et fantastisk syn.

Mi Terruno (Mit område) Blend….. sikke et blend.
50% Malbec, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 5% Petit Verdot. Du får simpelthen et vidunderligt glas rødvin hvor det hele spiller så smukt sammen. Velintegreret ny eg. Lækre bløde tanniner og frisk syrlig frugt med skønne søde undertoner.

Klimaet er under stor indflydelse fra Andesbjergene og her, som i de fleste områder i Argentina, drejer det sig om at have sine vinmarker så højt beliggende som muligt, for at få både tilstrækkelig sol (solen gør drueskindet tykkere og bidrager med struktur) men også for at holde temperaturerne i skak.

Vinen er blevet kælet for af en af områdets bedste winemaker Maria Baigorria.

Du skal drikke denne vin til en stor bøf bearnaise, Beef Wellington eller når dine bedste venner skal forkæles med lidt ekstraordinær vin.
Vi har desværre ikke fået lov at købe så mange flasker som vi gerne ville – så du skal skynde dig hvis du vil være med. Der er kun frigivet 1200 flasker hvoraf vi har fået lov at købe nogle få.

 

Yderligere information

Land

Argentina

Producent

MI Terruno Winery

Drue

50% Malbec, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 5% Petit Verdot.

Alkohol

14%

Årgang

2016