Se pris ved 6 flasker

MI Terruno UVAS Torrontes

kr.125.00 inkl. moms

Sprød argentinsk hvidvin.

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.110.00
Varenummer (SKU): 536 Kategorier: , ,

Beskrivelse

MI Terruño Winery har en unik beliggenhed i Mendoza i Argentina. Gården er dækket af “glasiris” gletscher-is, der giver en ekstrem høj hygiejne. Selve hovedbygningen er lavet af små stykker gletscher is. Det er et fantastisk syn.

Vinmarkerne til denne bandit er høstet i området Maipú, Mendoza.

Klimaet er under stor indflydelse fra Andesbjergene og her, som i de fleste områder i Argentina, drejer det sig om, at have sine vinmarker så højt beliggende som muligt, for at få både tilstrækkelig sol (solen gør drueskindet tykkere og bidrager med struktur) men også for at holde temperaturerne i skak.

Dette skønne glas hvidvin er lavet på druen Torrontes, der er Argentinas hvide specialitet. Vinen minder ret meget om Gewürztraminer og skal helst drikkes indenfor de første 3-4 år for at bevare sin friskhed.

Vinen har en skøn duft af papaya, passionsfrugt og grønne æbler. Mundfyldende frugt, med lidt melon og en nærmest salt mineralitet og syrlighed. Pirrende og prikkende eftersmag.

En vin der forener det eksotiske og det mineralske på smukkeste vis. Lækker som aperitif eller prøv den til en krydret fiskesuppe. Nydes ved 8-10 grader.

Vinen er blevet kælet for af en af områdets bedste winemakere Maria Baigorria.

Yderligere information

Producent

MI Terruno Winery.

Drue

100% Torrontes

Alkohol

12,5%

Årgang

2022

Sulfitter

Indeholder sulfitter