Se pris ved 6 flasker

Qvis Negroamaro

kr.125.00 inkl. moms

Skøn italiensk Negroamaro.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 490 Kategorier: , ,

Beskrivelse

San Giorgio Lonico er en lille hyggelig by i provinsen Taranto i det nordlige Salento, en del af Apulia-regionen i det sydøstlige Italien.
Salento – “hælen” i Italien i den sydlige del af Apulien – har nogle af de smukkeste landskaber i verden. Det er den perfekte naturlige ramme for vinmarker.

I Salento er du aldrig væk fra havet. Regionens frugtbare jord, havbrise og varme solrige klimaer har skabt de ideelle betingelser for, at vinstokke og indfødte druesorter kan blomstre.

Her har Tenuta Giustini deres vinmarker. Et lille hus, der producerer flotte vine på de traditionelle druer i provinsen.

Denne Negroamaro er rig på smag med stærke frugtige dufte med en intens rubinrød farve.
I næsen finder du hints af sorte kirsebær samt granatæble. Vinen er meget fyldig blød og afbalanceret med en skøn tannin-struktur, der ikke forstyrrer oplevelsen.

Vinen har ikke fået træfad, hvilket gør at den føles dejlig frisk samtidig med at sødmen sniger sig ind undervejs.

Drik vinen til en pizza med masser af tomat, ost og svampe eller prøv den til en godt marineret svinekotelet med timiankartofler.
Nydes ved 17-19 grader i store glas. Du kan med fordel åbne vinen flere timer før den skal drikkes. Så får du en vin der er klar til maden.

Yderligere information

Land

Italien

Producent

Tenuta Giustini

Drue

100% Negroamaro

Alkohol

13%

Årgang

2020

Sulfitter

Indeholder sulfitter