Se pris ved 6 flasker

Rioja Senorio De Pecina Reserva

kr.190.00 inkl. moms

Dejlig Rioja Reserva vin

 

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.165.00
Varenummer (SKU): 297 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Rioja ligger i den nordlige del af Spanien tæt ved byen Logroño, hvor floden Ebro skærer sig i en øst-vestlig retning igennem området. Rioja opdeles i tre forskellige regioner: Rioja Baja i øst, Rioja Alta i vest samt den nordlige og mindste del Rioja Alavesa.
Riojas vigtigste druesort er Tempranillo, som ofte suppleres med en lille andel Garnacha, Graciano og Mazuelo. 90% af produktionen består af rødvin, men der produceres også en mindre andel af hvidvin og rosévin.
Riojas vinproduktion går langt tilbage i historien, men det var først i ca. 1860, at området blev rigtig kendt. Da vinlusen hærgede i Frankrig, flyttede mange vinproducenter nemlig fra Bordeaux til Rioja for at dyrke vin. Disse producenter fik stor indflydelse på vinproduktionen i området.

Denne vin er produceret ved hjælp af den traditionelle, ”tønde mod tønde metode”, hvilket giver en naturlig dekantering.Efter at have været på
flaske i mindst 36 måneder, finder vinen sin balance, og den er klar til udgivelse. Vinen er aftappet ufiltreret så der spark i glasset.
Farven er murstens farvet med bløde vanilje og blomster aromaer og en skøn længde i eftersmagen.

Nydes ved 18 grader til et stykke oksekød, kraftige tapasretter eeller ost.

Yderligere information

Land

Spanien

Producent

Senorio De Pecina

Drue

95% Tempranillo – 3% Graciano – 2% Garnacha

Alkohol

14%

Årgang

20??

Sulfitter

Indeholder sulfitter