Se pris ved 6 flasker

Submission Red Blend

kr.175.00 inkl. moms

Dejlig Cabernet Sauvignon fra USA

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.160.00
Varenummer (SKU): 685 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Et vanvittig dejligt blend af druerne Zinfandel, Grenache, Malbec & Petite Sirah

689 Cellars – Submission Red blend – California 2019 er en ekstraordinær rødvin, der er skabt med omhu og ekspertise af 689 Cellars i Californien, USA.

Submission California Red er fremstillet af druer fra forskellige distrikter i Californien. Sonoma, Mendocino, Napa, Lodi og Paso Robles har alle bidraget med frugter til dette dejlige røde blend. Denne vin er en blanding af nøje udvalgte druesorter, der er dyrket under ideelle forhold i det solrige Californien.

Med sin dybe rubinrøde farve og komplekse aromaer af modne bær, mørk chokolade, krydderier eg, vanilje og chokolade med frugtige indslag af brombær og blomme, er Submission Red blend en sand fornøjelse for sanserne. Vinen er velafbalanceret med bløde tanniner og en behagelig syrlighed, der giver en silkeblød og langvarig eftersmag.
Submission Red blend er perfekt til at ledsage en bred vifte af retter. Den harmonerer smukt med rødt kød, vildt, modne oste, krydrede retter, Oksekød, lam, kalvegryde og godt fjerkræ. Denne vin er også ideel til at nyde alene eller som en afslappende ledsager til en hyggelig aften.

Nydes ved cirka 17 grader.

Yderligere information

Land

USA

Producent

689 Cellars

Drue

Zinfandel, Grenache, Malbec & Petite Sirah

Alkohol

14,5%

Årgang

2020

Sulfitter

Indeholder sulfitter