Tacco Barocco Negroamaro

kr.140.00 inkl. moms

Dejlig Negroamaro

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 241 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Negroamaro, som direkte oversat betyder »den sorte bitre«, giver meget mørke vine med en både floral og animalsk duft og en kraftig, moden bærfrugt. Syren er lav, men tanninerne righoldige. Den næsten sorte farve og den lidt søde/bitre finish er druens signatur.

Vi har hjemkøbt et parti af noget af det bedste Italien kan byde på når vi snakker Negroamaro. Fra gården Cantina Sampietrana, der ligger i den lille landsby San Pietro Vernotico, som ligger mellem Brindisi og Lecce.

Syditalienske Puglia-vine er gerne store, bløde og fulde af solskin og sødme. Det er denne Tacco Barroco også på sin vis, men den har samtidig et spændende og lidt anderledes twist.

Den har et lidt mere robust og markant udtryk, der faktisk er enormt lækkert, for nogle gange kan vinene hernedefra blive på nippet til at være lidt rigeligt tunge. Det bliver denne absolut ikke, for der er krydderier og en god syre, der trækker den lidt væk fra mainstream-landevejen og ud på en af de små støvede grusveje, hvor man får de oplevelser.

Vinen har fået fred i sit fad i 9 måneder og det gør bare at den er lige til at sætte på bordet og nyde til de skønne simreretter eller en moden ost.

Serveringstemperatur: 16-18°C.

Yderligere information

Land

Italien

Producent

Cantina Sampietrana

Drue

Negroamaro

Alkohol

13%

Årgang

20??