Se pris ved 6 flasker

Tempranillo Bobal

kr.90.00 inkl. moms

Spansk Tempranillo

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 257 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Træk proppen af denne flaske og du låser dørene op til den spanske Casa Morero der er dybt forankret i Valencia-provinsen. Arkæologiske fund i gamle iberiske bygder viser, at druedyrkning og vinproduktion i området stammer fra omkring det 7. århundrede. Gå ind i en verden af uventede smag og fristende magiske øjeblikke, der frister til spontan fest.

Casa Morero er et premium-sortiment af spanske vine, der tilbyder alt fra tilgængelige hverdagsvine til avancerede flasker til specielle lejligheder.

Det er gården for vin, der er fuld af spansk smag uden at koste en formue. En vin til hvert vinøjeblik – som en aperitif eller til at parre med tapas eller hautekøkken – og for hver sæson.
Hvert glas er en frisk opdagelse, der afslører den indre ånd i Utiel-Requena-området.
Denne skønne Tempranillo tilbyder enestående intensitet med en charmerende frugtagtig og egetræ karakter til den der elsker spanske vine med lidt krydder i kanten.
Så snart vinen rammer glasset, inviterer den dig til en sensuel rejse med en latinsk smag. Nyd vinen ved 15 grader til tapas eller de lidt krydrede retter.

Yderligere information

Land

Spanien

Producent

Casa Morero

Drue

Tempranillo 50% og Bobal 50%

Alkohol

12,5%

Årgang

2016