Se pris ved 6 flasker

The Widower Pinot Noir US

kr.175.00 inkl. moms

Lækker Pinot Noir fra USA

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.125.00
Varenummer (SKU): 274 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Her kommer en præsentation af vores nye hus i Lodi, Californien.
Historien går tilbage til 1883, da Salvatore Dominic Scotto, en officer i den italienske flåde, begyndte at fremstille vin, når han var hjemme på øen Ischia, lige ved kysten af Italien. Ud over at fremstille vin til sin familie (en mangeårig skik i Italien), behandlede Salvatore også sine gode venner og naboer godt med gode vine, når høsten var i hus.
I 1903 gav Salvatore sine færdigheder videre til sin søn Dominic, der migrerede til Brooklyn i 1905 og fortsatte familiens vinfremstillingstradition i Amerika. Han fortsatte Scotto-arven med sine sønner, der solgte deres fars hjemmelavede vin i fem gallons krocks fra familiens hestevogn
Siden starten har Scotto-familien fyldt 200.000.000 glas, hvilket gør det til et af Californiens ældste vinmærker.
I 1933 købte familien deres første vinmarker i Lodi, Californien og i dag er det 5. generation der driver gården.

Elegant, blød og sødmefyldt Pinot Noir.
The Widower byder ind med en duft af kirsebær og ribs. I ganen er vinen blød og behagelig med en elegant frugtkarakter, sødme og bløde modne tanniner. Her får du en let tilgængelig rødvin med masser af saft og kraft.
Pinot Noir druen er én af verdens ældste druesorter og kendes især som druen i de store Bourgogne-vine. Det kræver et godt håndelag at dyrke den tyndskallede drue, som er sensitiv og skrøbelig. Dyrkningen kræver stor omhyggelighed, men når det så lykkes som i vores Widower, der er fremstillet på over 30 år gamle vinstokke, så resulterer det i vin af høj kvalitet og med en stor elegance.

The Widower passer til meget forskelligt, men vildt, lyst kød og tatar samt oste er gode bud.

Serveringstemperatur: 16-18°.

Yderligere information

Land

USA

Producent

Eagle Rock

Drue

100% PInot Noir

Alkohol

13,5%

Sulfitter

Indeholder sulfitter