Se pris ved 6 flasker

Yamhill Pinot Noir

kr.250.00 inkl. moms

Lækker Pinot Noir fra USA

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.200.00
Varenummer (SKU): 662 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nu er vi taget til staten Oregon i det nordvestlige USA mellem Washington og Californien. Oregon blev optaget i unionen i 1859 som den 33. stat.

Her laves vine i særklasse. Blandt andet denne skønne Pinot Noir.
Pinot Noir fra dette område er kendt for deres friske smag.
Når du smager Oregon Vin, kan du forvente en ren og klar smag, der er perfekt til at drikke alene eller til at kombinere med mad.

Vineriet blev etableret i 1983 af Denis Burger og Elaine McCall og som vinmager har man ansat Ariel Eberle som har været med til at få kåret Yamhill Valley som Winery of the Year 2019. I dag er der 150 acres beplantet med primært Pinot Noir, men også flere andre sorter i mindre mængder.

Det er lækker vin hvor røde blommer, figen og kirsebær blander sig fint med lidt vanilje og røg fra fadlagringen. Smagen er elegant og tanninerne velintegreret. Nyd denne til andesteg, eller svinekød fra grillen.
Vinene sprøjtes ikke med herbicider, eller andet i markerne. Der vandes ikke, både for at spare på vandet, men også fordi man tror på at dry-farming er bedre for vinstokkenes evne til at levere høj kvalitet i alle årgange.

Vinen lagres på 10 % nye franske fade i otte måneder.

Nyd vinen ved 14-16 grader, eller prøv at starte endnu køligere så du får udviklingen med undervejs som temperaturen stiger.

Yderligere information

Land

USA

Producent

Winery Yamhill Valley

Drue

100% Pinot Noir

Alkohol

14,5

Sulfitter

Indeholder sulfitter

Årgang

2018