Gila Vin – Vinimport & vinsmagninger for private & erhverv

Portvine

Vores store passion ud over rød- & hvidvine er PORTVIN.  Denne gudedrik, som vi alle sammen har taget til os, og som ikke længere er gemt væk bagerst i skabet har virkelig fået en opblomstring de senere år. Vi forstår det godt. Vi er vilde med det.

Derfor har vi også gjort en ekstra indsats for at finde de bedste huse til dig. Vi er stolte over at vores ”lille butik” har fået lov til, i samarbejde med Oscar Quevedo samt portvinsinstituttet at lave vores egen serie: THE ONE.

The One Portvine

Det er lykkedes os at få et gennembrud med denne serie, for hvem kan sige nej til THE ONE?  Her får du “value” og til en pris, hvor alle kan være med. Serien består af følgende typer:

Butler Nephew & Co Portvine

Butler Nephew & Gila Vinimport er blevet forlovet. Man kan vel sige, at Gila Vinimport ikke bare er blevet bedste ven med Butleren og Nevøen, det har udviklet sig til et decideret ægteskab.

Vi er meget stolte af dette fantastiske porttvins-brand, som har taget Danmark med storm. Her har vi en producent, der ikke går på kompromis med noget som helst. Huset bliver kaldt ”The New Frontier” i branchen. Du får noget af det bedste portvin, der er på markedet. Serien består af:

Det er efterhånden gået op for os danskere, at portvin ikke bare er en dessertvin. Nej nu får du bøf, ost, pølse, pate med mere til din portvin. DU SKULLE PRØVE…… du bliver ikke skuffet, det lover vi dig. Rigtig god fornøjelse!

Gå på opdagelse i vores udvalg af portvine her: