Hvad siger kunderne

5/5
“Vi har haft den mest fantastiske aften!”Mette Balck Rasmussen, vinsmagning hos Nordea:
Læs mere
“Vi har haft den mest fantastiske aften i vores vinklub med besøg af GILA Vinimport (Gitte og Lars). Vi blev forkælet fra start til slut med de 4 lækreste serveringer af landsholdskok Kasper Correll og 7 skønne vine der passede til. Dejlig uformel stemning i topniveau! Tusind tak til hele teamet der sørgede for, at vi bare kunne læne os tilbage og nyde en dejlig aften i gode kollegers selskab.”
5/5
“5 stjerner til fantastisk Vin & Ost smagning! ” Tine Andersen, privat vinsmagning:
Læs mere
“5 stjerner til fantastisk Vin&Ost smagning! Kan klart anbefales! Tag toget, der manglede absolut ikke noget!”
5/5
“Jeg glæder mig til at opleve det live engang!”Agust Luc Skjødt, SWECO:
Læs mere
Gila vine har vist sig innovative i disse corona tider, og afholdt en online smagning af portvine for vores firma. Trods den virtuelle tilgang, var det en rigtig god oplevelse, og jeg glæder mig til at opleve det live engang"
5/5
“Et kæmpestort 5 tal her fra mig” Charlotte Børgesen, Bredegaard Blindecenter:
Læs mere
“Min arbejdsplads havde besøg af Gila Vinimport i går - og sikke en god oplevelse. Lars fortalte meget spændende og indlevende om vinene og deres historie, imens vi nød lækker tapas med tilhørende rigtig gode portvine til. Et kæmpestort 5 tal her fra mig”
5/5
“Kan kun anbefales!”Carina Galli, vinsmagning i H/F Aldersro:
Læs mere
“Fantastisk underholdende mennesker med gode “røver-historier” og lækre vine – dejlig aften i HF Aldersro – kan kun anbefales!“
5/5
“Kan kun varmt anbefale Gitte og Lars”Joan Helleskov, online smagning:
Læs mere
“Har deltaget i vinsmagning både gennem mit arbejde og nu også privat online. God oplevelse begge gange. Skønne vine og god info undervejs. Super service ved levering og rimelige priser. Kan kun varmt anbefale Gitte og Lars