Gila Vin – Vinimport & vinsmagninger for private & erhverv

Om os

GILA VINIMPORT – DET BEDSTE TIL DIG OG DINE VENNER

Tak fordi du er kommet forbi vores hjemmeside. Gila Vinimport har til huse i Stenløse i Egedal Kommune. Vores interesse for vin går mere end 35 år tilbage, så vi ved lidt om vin og fremstillingsmetoder. Vi kender vores producenter indgående, og de kender os, og ved at vi er fokuseret på kvalitet og pris. Vi brænder for vores “babyer”. Det er vigtigt for os at give dig en speciel vinoplevelse ikke kun én gang, men hver gang. Vi har vores egne blend, som vi har produceret i samarbejdet med vores gårde rundt omkring i Europa, bl.a. har vi vort helt eget portvinsblend, The One. Vi sælger til private, firmaer samt restauranter. Vi kender alle vores kunder – og når vi møder en ny kunde prøver vi at finde lige det han eller hun ønsker. Det er svært at gøre alle tilfredse – men vi prøver – hver dag!!!

Vores motto er “vi leverer med et smil” 🙂     

Vinsmagning for både private og firmaer

Vi har specialiseret os i vinsmagninger både rød, hvid samt portvin og vi sørger gerne for alt i forbindelse med sådan et arrangement, hvis vores kunder ønsker det. Det være sig i personale, opdækning, mad samt naturligvis selve smagningen, der foregår i en meget humoristisk tone og knap så højtidelig som sådanne smagninger ofte kan være. Vi ved, at vinsmagninger ofte er for folk, der “bare har lyst til” noget rigtig dejlig vin, og ikke nødvendigvis har brug for at vide fra “hvilken side” af marken druerne kommer fra.

Læs mere om vores Vinsmagninger.

Du kan også gå på opdagelse i Vores vine eller se vores Kommende begivenheder. Skal du bruge vin til bryllup eller en anden festlig lejlighed kan vi også levere Festvin i skræddersyede pakker og mængder.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at Kontakte os.