Om os

Hvem er vi?

“Det var ikke vanskeligt at finde navnet til vores virksomhed da det hele startede.
Vi hedder Gitte & Lars, derfor lå det lige for med navnet, nemlig GILA VINIMPORT.
Vi bor i Stenløse i Egedal Kommune og vores store lager ligger i Ølstykke hvor vi huser mere end 20.000 flasker vin.
Udover Gitte & Lars kan du også møde vores to søde kollegaer Inge Lise & Per. De er begge en del af virksomheden, og sørger, sammen med os for at levere vin til vores kunder, og at afholde vin- samt portvinssmagninger rundt omkring i Danmark.

Vinbranchen er meget konservativ og der er generelt meget snobberi – men ikke hos os – det skal nemlig være sjovt og det skal være lækkert.
Hos os får du en historie med til hver vin. Vi har nemlig smagt dem alle og besøgt producenterne inden vi køber.

Lars, Certificeret Sommelier

Hvor det hele startede.

Tak fordi du er kommet forbi vores hjemmeside. Gila Vinimport har til huse i Stenløse i Egedal Kommune. Vores interesse for vin går mere end 35 år tilbage, så vi ved lidt om vin og fremstillingsmetoder. Vi kender vores producenter indgående, og de kender os, og ved at vi er fokuseret på kvalitet og pris. Vi brænder for vores “babyer” og det er vigtigt for os at give dig en speciel vinoplevelse ikke kun én gang, men hver gang. Vi har vores egne blend, som vi har produceret i samarbejdet med gårde rundt omkring i Europa, bl.a. har vi vort helt eget portvinsblend, The One. Vi sælger til private, firmaer samt restauranter. Vi kender alle vores kunder – og når vi møder en ny kunde prøver vi at finde lige det han eller hun ønsker. Det er svært at gøre alle tilfredse – men vi prøver – hver dag!!!

Vores motto er “vi leverer med et smil”

Hvad vi kan tilbyde

Køb din vin

Køb din vin i vores webshop.

 

 

Begivenheder

Læs om begivenheder, vi afholder og deltager i.

Smagninger

Gila Vinimport tilbyder sjove, underholdende, utraditionelle, lærerige og usnobbede vin/-portvinssmagning.

Vinrejser

Har du nogensinde spist din frokost i 1200 meters højde med udsigt over vinmarker? Tag med Gila Vinimport på tur og få en på ”opleveren”