Gila Vin – Vinimport & vinsmagninger for private & erhverv

Vin- & portvinssmagning i Nordsjælland & København

Vinsmagning med Gila Vin

Gode vinoplevelser er fantastiske. De kan få ting til at give mening, skabe glæde og begejstring, og i selskab med den rigtige mad, går tingene op i en højere enhed.

Gila Vinimport tilbyder sjov, underholdende, utraditionel, lærerig og usnobbet vin/-portvinssmagning, hvor alle kan være med. Vi holder til i Egedal i Nordsjælland, og afholder vin- og portvinssmagninger på hele Sjælland samt i København, både for virksomheder, foreninger, vinklubber og private.

Hvilken type smagning ønsker I?

Vi tilbyder flere forskellige smagninger. Vores priser starter fra 125 kr./person, og der er altid rigeligt i glassene.

Vi sørger for alt i forbindelse med smagningen, som kan være både med og uden mad. Vi samarbejder med en osteleverandør, tapasleverandør samt en gourmetkok. Mulighederne er mange.

Derfor skal du gå til vinsmagning

Måske har du på et tidspunkt stået nede i det lokale supermarked og tænkt, at du skulle flotte dig med en god flaske vin. Valget kunne være faldet på en flaske Brunello enten fordi du kender eller har hørt om den, eller også var det den dyreste flaske, der stod på hylden. Det er weekend, og der skal noget godt på bordet, så du betaler 2-300 kroner for vinen.

Der er to udfordringer:

1) De har sjældent lige så god vin i supermarkederne som hos vinhandeleren

2) Du får ikke god Brunello til 2-300 kroner med mindre du er meget heldig

For de samme 2-300 kroner kan du gå til en masse gode vinarrangementer og -smagninger og det er næsten altid en stor oplevelse. Som oftest finder du her et par favoritter, som du herefter fremover kan bestille, og så er du sikker på, at det er noget for dig.

Nogen gange fokuserer vi på et afgrænset område – det kan være i form af lande såsom Frankrig USA eller Spanien, andre gange er vi nede på regionalt niveau, for eksempel Catalonien, Mendoza eller Toscana.

Vinsmagning for private & firmavinsmagning

Vi glæder os til at møde dig til én af vore mange smagninger enten hjemme hos dig selv, hos firmaet eller hos os fra Gila Vinimport. Vi elsker at holde vinsmagning og sætter altid en ære i at gøre vores smagninger mindeværdige for deltagerne. Mange store og små virksomheder, vinklubber og private har gennem årene haft besøg af os. Her er hvad nogle af dem siger om os:

“Vi har haft den mest fantastiske aften i vores vinklub med besøg af GILA Vinimport (Gitte og Lars). Vi blev forkælet fra start til slut med de 4 lækreste serveringer af landsholdskok Kasper Corell og 7 skønne vine der passede til. Dejlig uformel stemning i topniveau! Tusind tak til hele teamet der sørgede for, at vi bare kunne læne os tilbage og nyde en dejlig aften i gode kollegers selskab.”

“Fantastisk underholdende mennesker med gode “røver-historier” og lækre vine – dejlig aften i HF Aldersro – kan kun anbefales!

“5 stjerner til fantastisk Vin&Ost smagning! Kan klart anbefales! Tag toget, der manglede absolut ikke noget!”

Book en vinsmagning

Har I også fået lyst til at prøve en anderledes vinsmagning? Gør som mange andre før jer og book en vinsmagning med Gila Vinimport. Prøv det – det er aldrig kedeligt! Ring til os på 2910 9930 eller send en mail på kontakt@gilavin.dk for mere information!