Vi tilbyder online-smagninger direkte fra os til dig

I disse Covid19 tider har vi heldigvis et rigtig godt alternativ til forsamlingsforbuddet.

Afhold firmaets fredagsbar, vinklubbens arrangementer,  sommerfest/julefrokost på denne geniale måde via fx Teams, Zoom eller Go To Meeting.

Gila Vinimport tilbyder både vin-, portvins- samt romsmagning online. Du kan frit vælge imellem flere forskellige af vores mange portvine, vine samt rom typer.
Det eneste du skal gøre, er at åbne din computer – finde din bedste stol frem og så ellers nyde de skønne dråber enten i dit eget selskab eller sammen med gode venner/kollegaer.
Smagekasserne bliver leveret i flere størrelser fra 6 cl, 10 cl og helt op til hele flasker, direkte til din arbejdsplads eller til din privatadresse.
Du kan frit vælge mellem vine fra vores sortiment (dog med enkelte undtagelser).
Der medfølger et smage-/bestillingsskema samt menuforslag der passer til vinene.
Vi sørger for gode historier og information om de forskellige typer vi smager. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det bliver en aften som folk vil huske.
Efter smagningen vil der være mulighed for at bestille de smagte produkter til en god pris. Vinene leveres direkte til din hoveddør (på Sjælland) eller du er velkommen til at komme forbi vores lager/showroom i Ølstykke og afhente din bestilling.

Hvad vi kan tilbyde

Køb din vin

Køb din vin i vores webshop.

 

 

Begivenheder

Læs om begivenheder, vi afholder og deltager i.

Smagninger

Gila Vinimport tilbyder sjove, underholdende, utraditionelle, lærerige og usnobbede vin/-portvinssmagning.

Vinrejser

Har du nogensinde spist din frokost i 1200 meters højde med udsigt over vinmarker? Tag med Gila Vinimport på tur og få en på ”opleveren”