Se pris ved 6 flasker

Lasso Tinto

kr.95.00 inkl. moms

Dejlig portugisisk rødvin

 

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.85.00
Varenummer (SKU): 143 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ægtheden af Lissabon-regionen afsløres gennem denne dejlige vin. Det er det interessante resultat af at blande druesorterne Aragonês, Touriga Nacional og Castelão, som giver denne vin kompleksitet, aromatisk rigdom, bløde tanniner og god volumen.

Søstrene Ana og Rita driver gården der ligger i nærheden af Lissabon i det varme område Alenquer. Vingården Quinta do Anjo strækker sig over mere end 120 hektar og omgiver en herregård fra det 17. århundrede, der støder op til en traditionel vinkælder.

Her produceres noget af det bedste vinområdet har at byde på. Blandt anden denne herlige rødvin Lasso, der byder på druesammensætningen Touriga Nacional (40%) , Aragonez (40%), Castelão (20%) med en intens dybrød farve. Rig på røde frugter med lette blomsternoter.
I munden føles vinen elegant, frugtig og med fremragende friskhed forbundet med den atlantiske indflydelse. Den har runde og velpolerede tanniner, hvilket gør den til en kompleks vin med en lang og vedholdende finish.

Druerne høstes om natten for at bevare alle de aromatiske komponenter, med efterfølgende afstilkning og let knusning. Fermentering med hjemmehørende gær ved en kontrolleret temperatur på 22 grader – 25 grader.

Efter blanding har denne vin lagret i 3 år i cementaflejringer, hvilket tillader naturlig blødgøring og stabilisering af phenol-forbindelserne.

Nydes ved 18-20 grader og giv gerne vinen nogle timer uden prop inden servering.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Quinta Do Anjo

Drue

Touriga Nacional 40%, Aragonez 40%, Castelão 20%

Alkohol

13,5 %

Årgang

2019

Sulfitter

Indeholder sulfitter