Produktmenu

Roedvin-hos-Gila-Vinimport-.png

Rødvine

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udvalget består primært af europæiske rødvine fra Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og Portugal, men vi har også krydret med rødvine fra f.eks. Sydafrika, Argentina, USA og Australien. I udvalget finder du også vin fra vores eget blend The One. Læs mere om vores forskellige rødvine nedenfor.

Et af vores vinhuse er populære. La Giuva Amarone della Valpolicella DOCG VERDENSKLASSE Amarone, som en ægte Amarone rødvin skal dufte og smagePå toppen af øverste hylde i Valpolicella huserer Alberto Malesani & co. De kan lave vin som ingen andre !!

Vi kan også byde velkommen til en af de rigtig store.
Vores nye vinhus St.Laurentius, der ligger kun 125 meter fra Moselfloden i byen Leiwin. Ikke alene er området gudesmukt – også vinene er på sin helt egen måde unikke.
Det er Nadine og Johannes, der sammen med Nadines far Klaus driver gården.
De lever og ånder for deres druer og det smager man straks.

Sankt Laurent er en rødvinssort, der menes at stamme fra Østrig. Her er den en af de mest populære røde druesorter.

En klasse vin fra Australiens bedste winemaker gennem de sidste 25-30 år. Vinen er fremstillet på det velkendte druemix fra Rhône, Shiraz, Grenache og Mourvedre.
John Duval kommer fra en familie der går fire generationer tilbage i South Australian regionen.

Vingården Real Rubio er beliggende i Rioja-distriktet. Her kombineres gamle traditioner med en moderne tilgang til produktion af kvalitetsvin. Gården drives af Mari og hendes mand Javier der er tredje generation. Vi har indkøbt 4 vine fra gården og glæder os til at præsentere dem for dig.

Viser 1–16 af 86 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!