Se pris ved 6 flasker

Santa Rufina Crianza

kr.155.00 inkl. moms

Lækker spansk Crianza

 

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.130.00
Varenummer (SKU): 296 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bodegas Santa Rufina ligger i Cubillas de Santa Marta i Valladolid og hører under oprindelsesbetegnelsen D.O. Cigales. Et ungt hus med topvine der blev etableret i 1997.
Deres første vin kom på markedet i 2003 og siden har de produceret den ene perle efter den anden.
Vinhuset har cirka 90 ha vinmarker, hvoraf 80% er beplantet med Tempranillo, 10% med Merlot, 5% med Cabernet Sauvignon og de resterende 5% med de to hvidvinsdruer Verdejo og Albillo.
Markerne ligger alle lige omkring vineriet, hvilket reducerer transporttiden fra druerne bliver høstet til de modtages og bearbejdes på vineriet.

Denne Crianza er lavet på 100% Tempranillo, som dyrkes på vinstokke, der er 30-40 år gamle. Selvom en del af vinfremstillingen er mekaniseret, foregår høsten i hånden, hvor druerne udvælges nøje netop for at sikre bedre kvalitet i det færdige produkt. Høsten starter i slutningen af september efter adskillige analyser af druerne for at afgøre druernes modenhed.
Herefter er vinen hældt på egetræsfad i 14 måneder.
Vinen fremstår med en flot rubinrød farve i glasset med lilla, næsten blålige reflekser. Den rige frugt fra duften går igen i smagen blandet med noter af eg, krydderier og en anelse vanilje.

Vinen passer fortrinligt til spanske pølser, grillet eller rødt kød.

Serveringstemperatur: 17-19 grader.

Druer 100 % Tempranillo

Yderligere information

Område

Cubillas de Santa Marta i Valladolid

Producent

Bodegas Santa Rufina

Drue

100% Tempranillo

Alkohol

15%

Årgang

2017

Sulfitter

Indeholder sulfitter